Ingredienser

400 gram kalvelever
300 gram spæk evt. røget
2 benfri sild eller 4-6 ansjoser
1 løg
1æble
1tsk frisk hakket timian ( kan undlades )
50 gram smør
3 spsk mel
4 dl. mælk
2 æg
Salt og peber
1/2 tsk nelliker
2 tsk allehånde
pynt
200 gram bacon
250 gram champignon

Hjemmelavet leverpostej

Hjemmelavet leverpostej
8-10 personer

Tilberedning

Hak lever , spæk, sild ,løg og æblei en kødmaskine.Smelt fedtstoffet,rør melet i og spæd med mælken, lad afbagningen koge igennem,tag den af varmen og lad den køle af.

Bland levermassen sammen med æg, og krydr med salt , peber ,allehånde , nelliker og friskhakket timian .

Kom massen i en velsmurt form og bag den i ca 1 time og 15 minutter på 175 grader.

Serveres lun med sprødristet bacon og masser af ristet champignon.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 75 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.