Ingredienser

2 skiver sandwichbrød uden skorpe
3 -5 spsk mælk
250 gram hakket kalve eller oksekød
250 gram svinekød
1 lille revet løg
1-2 spsk syltede jalapenoer eller 1 frisk chili
1 letpisket æg
1 tsk.kommenfrø
2 spsk. hakket frisk koriander
Ca 1 liter kødbouilon
2 spsk. tomatpure

Mexikanske kødboller med leChef´s salsa

Mexikanske kødboller med leChef´s salsa
ca 30 stk

Tilberedning

Riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutter.Tryk væden ud og bræk brødet i mindre stykker ,.Bland det med begge slags fars ,løg,æg kommenfrø ,frisk chili eller jalapenoerne og frisk koriander.Krydr det ,blandingen bliver meget blød.Bland det godt med hænderne og rul farsen til ca 30 små boller. Bland bouilonnen og tomarpureen i en stor gryde og bring dette i kog. Læg kødbollerne ned i bouilonnen ,sæt varmen ned og lad bollerne simre i ca 20 minutter. Tag bollerne op med en hulske på et serveringsfad , sæt tandstikkere frem ( uden smag frem ) Pynt med frisk koriander. Si og frys bouilonnen til senere brug til noget andet.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 35 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.