Ingredienser

4 skiver franskbrød uden skorpe
1 lille fintrevet løg
125 gram røget torskerogn
2spsk citronsaft
0,6 dl olivenolie

Taramasalata

Taramasalata
Normalt er denne dip orange-lyserødfarvet ,men rognen fra den grå multe er svær at få fat i , istedet bruges ofte røget torskerogn.

Tilberedning

Læg brødet i en skål og dæk det med koldtvand.Lad det dryppe af og tryk så meget vand ud som muligt.,læg herefter brødet tilbage i skålen.

Kom løg.røget torskerogn,citronsaft og olie i skålen med brødet og bland det med en gaffel Krydr med salt og peber .

Taramasalata kan opbevares i lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 dage.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 0 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.