Ingredienser

Kødet
2 store svinemørbradder
2 spsk korianderfrø
2 spsk revet citronskal
2 tsk frisk hakket timian
1 tsk salt og 1 tsk groft kværnet peber
4 spsk olivenolie
Bønnesalat
400 gr grønne bønner
1 dl mayonaise
2 spsk dijonsennep
3 tsk flormelis
2 spsk eddike
Salt pg peber

Grillet mørbrad med bønnesalat

Grillet mørbrad med bønnesalat
Grilltiden er sommerens højdepunkt.

Tilberedning

Rens mørbradderne for sener. Kom korianderfrø, citronskal, timian, salt , peber og olivenolie i en blender og blend til korianderfrøene er knuste. Læg blandingen på en plade og rul mørbradderne heri, pensl dem med olie . Gril i ca 15 minutter.Vend dem med jævne mellemrum. Bønnesalat Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter. Afkøl dem i koldt vand og tør dem. Bland mayonaise, sennep, flormelis, eddike, salt og peber. Vend bønnerne heri og server. Serveres med et godt brød små nye kartofler og salat.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 29 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.