Ingredienser

4 kalvekoteletter
200 gram gorgonzolaost
1/4 liter tyk bechamelsauce
2 løg
ca 75 gram champignon
1 spsk sennep
1 fed hvidløg
Salt og peber
olivenolie

Kalvekoteletter i gorgonzolasauce

Kalvekoteletter i gorgonzolasauce
Klassisk Italiensk ret.

Tilberedning

Steg champignonerne i olie med hvidløget. Steg kalvekoteletterne. Samtidig steg løgene brune tag dem af kogepladen tilsæt bechamel saucen, gorgonzolaen ,senneppen og champignonerne. Rør det sammen til passende konsistens . Læg kalvekoteletterne i et ildfast fad der er smurt med smør og fordel saucen over koteletterne. Brun derefter i ovnen uden at det brænder på . Serveres rygende varmt .


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.