Ingredienser

600-800 gram kalveinderlår skåret i tynde skiver
Pesto efter behag
8 -12 soltørrede tomater
Frisk basilikum
Parmaskinke eller anden røget ,lufttørret skinke ( 1 til hver skive kød )
Hvidløg i tynde skiver
Parmasan ost (bøffelmozzarella eller feta )
Olivenolie
2 - 3 skalotteløg
3 - 5 modne tomater
2-3 glas Tør hvidvin
1/4 - 1/2 l piskefløde
200 gram gorgonzola ost
Salt og peber

Kalveruller med parmaskinke og gorgonzolasauce

Kalveruller med parmaskinke og gorgonzolasauce
Der kan fyldes alt mellem himmel og jord i rullerne

Tilberedning

Skær kødet i tynde skiver og bank dem dobbelt så store med håndfladen.

Smør hver skive med pesto og kom en skive parmaskinke eller anden røget eller tørret skinke på ,derefter soltørrede tomater i olie skåret i tynde strimler,et par tynde skiver hvidløg,høvl lidt parmasanost ( bøffelmozzarella eller feta ) på hver skiver og læg et par friske basilikumblade også på hver skive .

Rul derefter hver skive og bind med tandstikkere eller kødnåle.

Brun rullerne på en pande i olivenolie og kom så et par modne tomater hakket , skalotteløgene hakkes , en ekstra skive skinke hakket, og 2-3 glas hvidvin på , lad simre under låg i ca 20-25 minutter til vinen og tomaterne er kogt ned .

Derpå kommes 1/4 - 1/ 2 liter piskefløde eller madlavningsfløde på og der reduceres igen og til sidst ca 200 gram gorgonzola på .

Smag til med salt og peber, simr i 5 minutter .

Serveres med frisk pasta ,et godt glas vin og evt. brød uhmmmmm


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 45 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.