Ingredienser

1 spsk. olivenolie
2 store skalotteløg
150 gram parmaskinke
100 gram udblødte soltørrede tomater
1/4 frisk chili
1 1/2 dl. hønsebouillon
1 dl. piskefløde
500 gram frisk pasta (bredt så saucen hænger ved)
100 gram mild gorgonzola
Persille
salt og peber

Pasta med parmaskinke og gorgonzola

Pasta med parmaskinke og gorgonzola

Tilberedning

Skær skalotteløgene i skiver og de soltørrede tomater og gorgonzolaen i tern. Svits løgene i olien på en varm pande,til de bliver bløde. Tilsæt parmaskinke, soltørrede tomater og chili og lad det stege et par minutter. Hæld bouillonen ved .Lad det koge lidt ind og rør fløden i . Kog pastaen med lidt bid i , afdryp denne og bland saucen i. Gorgonzolaen og persillen røres i lige før servering. Server evt. rucolasalat der er vendt i olivenolie og citronsaft til samt et godt brød.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og ca 40 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.